(Foto's: Emile van Aelst).

Lichtjesparade weer groot feest in Leidse binnenstad

Meer dan 700 basisscholieren uit Leiden en omgeving zorgen afgelopen vrijdagavond voor een feestelijke sfeer in de Leidse binnenstad tijdens de Lichtjesparade. Net als in eerdere jaren vertrok de stoet vanaf de Doezastraat om uiteindelijk uit te komen bij het Hooglandse Kerkplein dat deze maand is omgedoopt tot Hooglandse Kerstplein.

Daar werden de lampjes van de enorme kerstboom ontstoken die het plein siert. Die kerstboom is ook komend weekeinde weer het stralende middelpunt van de Winterwonderweken in Leiden. Zaterdag worden bij de boom opnames gemaakt voor het programma Joris’ Kerstboom met Joris Linssen die ’s middags aanwezig zal zijn om mensen naar hun verhalen te vragen.

 

Leiden winterwonderweken


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×