Naast een aantal vrijwilligers waren ook raadslid Boris Kocken en kandidaat raadsleden Lydie Vellema, Marieke Vonk, Michel van de Geijn en Jeroen Das bij de actie aanwezig. (Foto's: PR).

Meer groen en minder vliegtuiglawaai in wensenboom D66 Oegstgeest

D66 Oegstgeest organiseerde zaterdag op drie plaatsen in het dorp een wensenboomactie, waarbij inwoners hun wens voor 2018 voor de gemeente, hun wijk of buurt in een kerstboom konden hangen. “We vinden het heel belangrijk dat de politiek goed samenwerkt met inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers,” zegt campagneleider Carina Bos. “Daarom organiseren we door het jaar heen meerdere keren een ‘in-gesprek-met actie’ zoals afgelopen zaterdag.”

Naast kaarten met wensen in de boom leverde de actie ook de nodige gesprekken op. Onder meer over betere communicatie en inspraak, meer groen en minder vliegtuiglawaai. Alle wensen gaan richting de raadsfractie van D66 en de kandidaat-raadsleden. die gaan er de komende tijd mee aan de slag.

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×