(Beeld: Gemeente Leiden).

Leiden haalt ook dit jaar kerstbomen op

De gemeente Leiden haalt in de week na 1 januari kerstbomen op. Elke wijk in Leiden krijgt een ophaaldag. Die dag kunnen de kerstbomen langs de straat worden gezet. Mensen die eerder of later van hun boom af willen, kunnen hun kerstboom inleveren bij de Milieustraat of bij Beheer op de Kenauweg.
Kerstbomen kunnen worden neergezet op de plek waar mensen hun huisvuil of minicontainer aanbieden. Mensen die gebruik maken van een (ondergrondse)huisvuilcontainer kunnen hun boom naast die containers plaatsen. De kerstbomen worden vanaf 8.00 uur opgehaald. 
Ophaalschema
2 januari: Merenwijk, Houtkwartier, Pesthuiswijk, Leiden Noord
3 januari: Stevenshof, Lage Mors, Hoge Mors
4 januari: Roodenburgerdistrict
5 januari: Binnenstad, Raadsherenbuurt, Vogelwijk, Leeuwenhoek
6 januari: Bos- en Gasthuisdistrict, Transvaalbuurt
Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×