Verzorgingshuis Huis op de Waard hield gezellige kerstborrel met bewoners en buurtgenoten.

Tijdens de opening van het geheel verbouwde en gemoderniseerde verzorgingshuis Huis op de Waard werd al de wens uitgesproken dat het huis graag een middelpunt van de buurt wil zijn. Buurtbewoners kunnen daarom gewoon binnenlopen om een kopje koffie te drinken met de bewoners of te eten in het restaurant.

Vrijdagavond werd in de binnentuin een kerstborrel georganiseerd voor bewoners en buurtgenoten. Wethouder Roos van Gelderen was ook aanwezig en vond het geweldig dat de medewerkers deze kerstborrel georganiseerd hadden en er zoveel buurtbewoners aanwezig waren. Iedereen deed zich tegoed aan de hapjes en drankjes en ook aan de kinderen was gedacht. Zij vermaakten zich met het roosteren van marshmallows boven de vuurkorven.

Het blaasorkest van het Leger des Heils zorgde voor stemmige kerstmuziek.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×