NCRV/KRO maakten zaterdagmiddag tv-opnames op het Hooglandsekerstplein bij Joris Kerstboom.

Leiden is ook dit jaar weer een van de steden waar de NCRV/KRO opnames hebben gemaakt voor het programma Joris Kerstboom dat zondagavond wordt uitgezonden.

Zaterdagmiddag kwam Joris Linssen zelf naar het plein om gesprekken te voeren met bezoekers die een kerstbal in de boom hingen met een boodschap voor een dierbare. Op het plein konden kinderen spelletjes doen of op de foto gaan met de kerstman.

Niet alleen op het plein was van alles te doen, ook in de kerk was een uitgebreid programma georganiseerd. Bezoekers konden hun wensen in kerstballen stoppen om in Joris Kerstboom te hangen en er waren diverse optredens in de kerk, van onder andere een blokfluitorkest, een koor en zangeres Emma Brown.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×