Het Nederlandstalige muziekcollectief Het Nieuwe Lied brengt hun Nieuwjaarsconcert in Leiden op de planken. (Foto: PR).  

Nieuwjaarsconcert door 'Het Nieuwe Lied' bij Theater Ins Blau

Het nieuwe jaar wordt bij Theater Ins Blau muzikaal ingeluid op vrijdag 5 januari. dan staat het Nederlandstalige muziekcollectief Het Nieuwe Lied met hun Nieuwjaarsconcert op de planken.

Traditiegetrouw begint Het Nieuwe Lied het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsconcert. Voor deze gelegenheid staan bijna alle leden van Het Nieuwe Lied samen op het podium voor een avondvullende programma met gloednieuwe, Nederlandstalige liedjes.

Het Nieuwe Lied bestaat sinds 2009 is het gezelschap laat zich inspireren door het format van Comedytrain. In steeds wisselende samenstelling doen ze de theaters aan met intieme optredens en nieuwe, zelfgeschreven liedjes. Van kleinkunst tot elektronische popliedjes en van liedjes over liefde, het leven en de dood tot onderwerpen als huisdieren, ongemakkelijke situaties of Boer Zoekt Vrouw.

Nieuwe Lied-leden Kiki Schippers, Peter van Rooijen, Flip Noorman, Dafne Holtland, Eva van Manen, Frank van Kasteren, Jan Groenteman, Maarten Ebbers en Tjeerd Gerritsen komen Leiden een onvergetelijke avond bezorgen.

Theater Ins Blau brengt graag samen met de bezoekers een toast uit op het nieuwe jaar. Daarom staat er op 5 januari een glaasje bubbels klaar bij binnenkomst.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×