De bestuursleden van het M.F.L.S. samen met medewerkers van de Rabobank Medicidesk. (Foto: PR).

Rabobank Leiden-Katwijk blijft hoofdsponsor medische faculteit

Omdat (bio)medische studenten belangrijk zijn voor de toekomst van de zorg is de Rabobank Leiden-Katwijk al twee jaar hoofdsponsor van de Medische Faculteit der Leidse Studenten (M.F.L.S.).

En die samenwerking wordt ook het komende jaar voortgezet. “Het bevalt beide partijen goed”, aldus Henk Tukker, accountmanager en lid van de Medicidesk: “Samen met de Medische Faculteit der Leidse Studenten organiseren we bijeenkomsten, masterclasses en trainingen. Hulp die de studenten goed kunnen gebruiken, voor nu én voor later.”

Activiteiten voor studenten én voor Leiden
M.F.L.S. bestaat uit een groep gedreven medische studenten die naast hun studie veel activiteiten organiseren. Voor hun leden, maar ook voor hun omgeving. Zo organiseerden zij in 2017 de gezondheidsdag ‘Leiden Leeft’. Een dag voor de promotie van gezond leven aan de inwoners van Leiden en omstreken, georganiseerd door (bio)medische wetenschappen.

De dag bood honderden bezoekers een gevarieerd programma met verschillende lezingen, workshops, demonstraties en stands. Als partner van M.F.L.S., steunde de Rabobank de gezondheidsdag. Zo werden bezoekers getrakteerd op smoothies. Daar moesten ze wel eerst zelf voor fietsen.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×