De bloemen werden aangeboden aan winkelmanager Bas te Riele en medewerkers van de Hema in Voorschoten. (Foto: VVD Voorschoten).

VVD Voorschoten deelt bloemen uit aan de helden van de Hema

De VVD Voorschoten heeft vlak voor de kerstdagen bloemen uitgereikt aan het personeel van de Hema in het dorp. De partij zet vaker mensen of organisaties in het zonnetje die in hun ogen behoren tot de ‘Helden van Voorschoten’. “Dat zijn mensen of organisaties die zich bijzonder en vaak op de achtergrond inzetten voor ons dorp en onze inwoners,” zegt fractievoorzitter Sjoerd van den Dool.

“De Hema Voorschoten werkt nauw samen met de gemeente om langdurig werklozen weer aan een baan of werkervaring te helpen. Ook biedt de Hema werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om mee te doen in de samenleving. “Een prachtig voorbeeld hoe commerciële activiteiten en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid samen kunnen gaan,” vindt VVD-commissielid Bart Lavrijsen.

Van den Dool roemt ook nog de samenwerking die Hema heeft met Stichting Halt: “Daarmee levert de Hema een bijdrage aan de Halt-interventie, die bestrijding van grensoverschrijdend gedrag door jongeren als doel heeft. Daarom is de Hema Voorschoten terecht een Held van Voorschoten.”

 

Maatschappij Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×