2e Editie van de Nieuwjaarsduik bij Brasserie Buitenhuis trok meer deelnemers dan vorig jaar.

Ruim honderd helden trotseerden maandagmiddag de kou om een duik te nemen in het Valkenburgs meertje. Op de thermometer leek de temperatuur mee te vallen, maar door de snerpende wind langs het meer was de gevoelstemperatuur beduidend lager. Het was de 2e keer dat Bob Meijer, eigenaar van Brasserie Buitenhuis deze duik organiseerde. Vorig jaar deden er nog ongeveer 50 deelnemers mee, vandaag ruim het dubbele aantal. De deelnemers konden zich warm dansen op de muziek van blaaskapel De Feesttoeters en na afloop was er voor iedereen warme chocomel.( meer foto’s en sfeerverslag op Leidse Glibber)

 

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×