Fietser gewond bij ongeval op Kanaalweg

3

Vanmorgen heeft rond 10.45 uur op de Kanaalweg in Leiden een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een fietsster gewond geraakt ton ze onderuit ging. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de fiets op slot gezet. Deze kan later door de eigenaar opgehaald worden.

Delen
LeidenWalk

3 reacties

  1. Maarten Kersten op

    Helemaal mee eens. Kan iemand die gewond is afgevoerd naar het ziekenhuis, zowiezo die fiets later zelf nog wel ophalen? Stel dat ze alleen woont (studente) en het bed moet houden en niemand in haar omgeving heeft met een auto, staat die fiets daar open en bloot aan een niet bewoonde weg en roept “Pák mij”. Nog afgezien van de tip die de politie via Sleutelstad aan potentiële fietsendieven geeft: had de politie-patrouille die fiets niet gewoon even mee kunnen nemen en kunnen stallen bij de andere “gevonden” fietsen op het bureau?!

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.