De start van de Nieuwjaarsloop vindt plaats bij Leiden Atletiek. (Foto: Loopgroep Oegstgeest).

Eerste hardloopwedstrijd in Zorg en Zekerheid Circuit in 2018

Zondag wordt in Leiden de Runnersworld Nieuwjaarsloop gehouden. Deze derde hardloopwedstrijd in het Zorg en Zekerheid Circuit vormt de opening van het hardloopseizoen in 2018. Er wordt gelopen over drie afstanden: 5, 10 en 15 kilometer.

Teun de Reede in gesprek met Peter Veldhuijsen van Runnersworld Leiden over de nieuwjaarsloop van aanstaande zondag.

De twee langste afstanden starten zondagmorgen om 11.00 uur voor een parcours door de Leidse hout en de Veerpolder. Tien minuten later gaat ook de 5 kilometer van start. De deelnemers aan deze afstand lopen in en om de Leidse hout. Start en finish voor alle afstanden is bij Leiden Atletiek. ’s Ochtends is er ook nog een geZZinsloop waar de allerjongste hardlopers met of zonder ouder aan mee kunnen doen.

Deelname aan de Nieuwjaarsloop kost 7 euro voor de drie reguliere afstanden. Meedoen aan de geZZinsloop is gratis. Inschrijven kan tussen 9.30 uur en 11.00 uur in de naastgelegen basisschool Woutertje Pieterse aan de Anthonie Duycklaan.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×