De toneelklas van het Jeugdtheaterhuis Leiden geeft op 31 januari een gratis Open Les. (Foto's: PR).

Gratis Open Les voor de allerkleinsten bij Jeugdtheaterhuis Leiden

Kinderen tussen de vier en de zes jaar kunnen op 31 januari in de Stadsgehoorzaal Leiden terecht voor een gratis open les van de Jeugdtheaterschool Leiden. In februari start voor die leeftijdsgroep een nieuwe lessenreeks. De kinderen werken samen met de andere leerlingen toe naar de grote voorstelling op de planken.

Tijdens de open les krijgen de kinderen alvast een idee over de lessen. De gratis les van de toneelklas begint om 13.15 uur en duurt tot 13.45 uur. Aanmelden via www.jeugdtheaterhuis.nl.

Het Jeugdtheaterhuis is al ruim 25 jaar dé plek voor kinderen en jongeren tot 21 jaar die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Het lesseizoen 17/18 is nu halverwege het jaar en vanaf nu werken alle vanaf leerlingen toe naar een gezamenlijke voorstelling die in april tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend wordt opgevoerd.

Al iets ouder, maar wel nieuwsgierig? Neem dan contact op met het Jeugdtheaterhuis via info@jeugdtheaterhuis.nl voor meer informatie.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Leiden, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Maassluis én dit jaar ook in Vlaardingen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×