Voorschotense Sporthal de Vliethorst omgetoverd tot springkussenpaleis

0

Op deze laatste dag van de kerstvakantie wordt in De Vliethorst in Voorschoten weer een springkussen festival gehouden. Enkele honderden kinderen beleven er vandaag een mooie afsluiting van de vakantieperiode. Op 2 maart, de laatste vrijdag van de komende voorjaarsvakantie organiseert Sportfondsen Voorschoten het festival opnieuw.

In de sporthal staan opblaasbare speelplekken voor de allerkleinsten bij elkaar. Daarbuiten staan indrukwekkende springkussens voor de wat oudere jeugd. Een interactieve stormbaan, een luchtkussen met opblaasbare klimwand en een opblaasbaar voetbalveld zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.