Op vrijdag 2 maart is er weer een springkussen festival in Sporthal de Vliethorst in Voorschoten. (Foto's: Chris de Waard).

Voorschotense Sporthal de Vliethorst omgetoverd tot springkussenpaleis

Op deze laatste dag van de kerstvakantie wordt in De Vliethorst in Voorschoten weer een springkussen festival gehouden. Enkele honderden kinderen beleven er vandaag een mooie afsluiting van de vakantieperiode. Op 2 maart, de laatste vrijdag van de komende voorjaarsvakantie organiseert Sportfondsen Voorschoten het festival opnieuw.

In de sporthal staan opblaasbare speelplekken voor de allerkleinsten bij elkaar. Daarbuiten staan indrukwekkende springkussens voor de wat oudere jeugd. Een interactieve stormbaan, een luchtkussen met opblaasbare klimwand en een opblaasbaar voetbalveld zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×