De dienstdoende baliemedewerker bij het politiebureau was blij verrast met de fruitmand die Devilee kwam afgeven en zorgt ervoor dat de fruitmand bij de collega Damien word bezorgd.

Fruitmand van 112-fotograaf voor gewonde agent Damien

De Leidse incidenten- en calamiteitenfotograaf Wilco Devilee heeft zaterdagmiddag een flinke fruitmand met een mooie kaart afgegeven bij het politiebureau aan de Langegracht voor agent Damien die tijdens de jaarwisseling gewond raakte bij een mishandeling op de Lange Mare.

“De fruitmand is mede mogelijk gemaakt door Groente en Fruit Kruts & Zn uit leiden,” zegt Devilee die met zijn actie de agent een hart onder de riem wilde steken. “Ik vind het zeer triest wat er is gebeurd. Vaak krijgen wij van de agenten en dus ook van Damien alle medewerking om tijdens een incident ons werk te kunnen doen.”

Toen ik bij Kruts op de markt vertelde voor wie de fruitmand was, toonden ze meteen veel medeleven. Ze hadden het verhaal natuurlijk al via de media vernomen en besloten om de fruitmand te schenken.”

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×