(Foto: PR).

NVBS-avond met railjaaroverzicht 2017

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdag 17 januari het programma ‘2017 op Rails’ met een jaaroverzicht van bijna alle gebeurtenissen bij tram en trein in het voorbije jaar. De presentatie is in handen van het Railtheater Amsterdam, dat beelden van zo’n honderd fotografen heeft verzameld.

De NVBS-avond is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden in de Alettahof aan het Aletta Jacobsplantsoen 97 in Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten: 2,50 euro voor NVBS-leden en 3,50 euro voor niet-leden.

De avond van 17 januari is slechts een van de tien avonden die NVBS Rijnland dit seizoen organiseert. Meer informatie staat op www.nvbs.com.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×