Progressief Oegstgeest houdt zaterdag haar nieuwjaarsbijeenkomst in het Dorpscentrum aan de Lijtweg. (Foto: PR).

Nieuwjaarsbijeenkomst Progressief Oegstgeest

Progressief Oegstgeest houdt op 13 januari haar nieuwjaarsbijeenkomst in het Dorpscentrum aan de Lijtweg. De partij maakt van die gelegenheid gebruik om zowel terug te blikken als vooruit te kijken. Bijvoorbeeld op de komende verkiezingscampagne en de eventueel daarop volgende coalitiebesprekingen, maar ook op actuele thema’s zoals de regionale samenwerking en de te organiseren jubileumactiviteiten. De partij bestaat op 23 juni alweer 25 jaar.

Diezelfde zaterdagmiddag start PrO ook de verkiezingscampagne. Dat gebeurt om 13.00 uur in de wijk Poelgeest. Leden van Progressief Oegstgeest gaan daar met de bewoners in gesprek. In de weken tot aan de gemeenteraadsverkiezingen worden ook alle andere wijken bezocht.

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst nodigt PrO zowel leden als niet-leden uit om vanaf 16.30 uur het glas te heffen met lijsttrekker Melanie van Driel en de meeste andere 32 bekende en minder bekende Oegstgeestenaren die voor 21
maart op de kandidatenlijst van PrO staan.

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×