Bedrijven en instellingen worden opgeroepen zich in te schrijven voor deelname aan het Bloemencorso van de Bollenstreek. (Foto: PR).

Bloemencorso van de Bollenstreek op zoek naar deelnemende bedrijven

Het Bloemencorso van de Bollenstreek is op zoek naar bedrijven en instellingen die het leuk vinden om mee te rijden in het corso. De vrijwilligersorganisatie heeft de bijdrages van die deelnemers ook hard nodig voor het volgens voorzitter Leo van der Zon meest gefotografeerde evenement van Nederland.

“Welk bedrijf of instelling streeft er niet naar om zich op spraakmakende wijze te presenteren,” zegt de corsovoorzitter: “Wat is er nu mooier dan te kunnen meeliften met een evenement van nationale en internationale faam zoals het Bloemencorso van de Bollenstreek. De inschrijving voor luxe of promotiewagens is geopend.”

Voor vragen of informatie over deelname aan het bloemencorso kunnen geïnteresseerden zich melden via deelname@bloemencorso.info. Ook op de website www.bloemencorso.info staat meer informatie.

Corso 2018
Het bloemencorso staat dit jaar in het teken van het thema Cultuur. Het verlichte corso is op vrijdagavond 20 april in Noordwijkerhout en het corso zelf rijdt op zaterdag 21 april van Noordwijk naar Haarlem.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×