(Foto: AS Media).

Overval op Spar Herenstraat, politie opent klopjacht

Bij Spar de Lange in de Herenstraat in Leiden heeft vanmiddag rond 14.50 uur een gewapende overval plaatsgevonden. De daders zijn met een geldbedrag gevlucht. De politie heeft bij aankomst meteen een klopjacht geopend. Het team van de Forensische Opsporing doet onderzoek.

Bij de overval werd het personeel van de supermarkt door de ene dader met een mes bedreigd, terwijl dader twee buiten op de uitkijk bleef staan. Die tweede dader, een 19-jarige Leidenaar, werd kort na de overval in de directe omgeving opgepakt dankzij een goede beschrijving die getuigen aan de politie konden geven.

De tweede verdachte is een man van ongeveer 25 jaar oud, 1.75 a 1.80 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een blauwe jas met verschillende tinten blauw en een zwarte broek. Deze verdachte is weggevlucht richting Lammenschansweg.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de overval aan de Herenstraat of naar mensen die iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van die straat wat met deze overval te maken kan hebben. Wie meer informatie heeft, wordt verzocht te bellen met de recherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×