Overval op Spar Herenstraat, politie opent klopjacht

52

Bij Spar de Lange in de Herenstraat in Leiden heeft vanmiddag rond 14.50 uur een gewapende overval plaatsgevonden. De daders zijn met een geldbedrag gevlucht. De politie heeft bij aankomst meteen een klopjacht geopend. Het team van de Forensische Opsporing doet onderzoek.

Bij de overval werd het personeel van de supermarkt door de ene dader met een mes bedreigd, terwijl dader twee buiten op de uitkijk bleef staan. Die tweede dader, een 19-jarige Leidenaar, werd kort na de overval in de directe omgeving opgepakt dankzij een goede beschrijving die getuigen aan de politie konden geven.

De tweede verdachte is een man van ongeveer 25 jaar oud, 1.75 a 1.80 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een blauwe jas met verschillende tinten blauw en een zwarte broek. Deze verdachte is weggevlucht richting Lammenschansweg.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de overval aan de Herenstraat of naar mensen die iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van die straat wat met deze overval te maken kan hebben. Wie meer informatie heeft, wordt verzocht te bellen met de recherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Delen
LeidenWalk

52 reacties

  1. Tom Vandelft

    Werk gewoon voor je centen ipv een ziellige overval te plegen en onschuldige mensen met een trauma te laten leven omdat er een paar debiel(len) zijn die zo nodig wat geld nodig hebben…

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.