Vereniging Nieuwplaatz hield gezellige nieuwjaarsreceptie in hun nieuwe pand.

Enkele maanden geleden verhuisde de culturele creatieve broedplaats Nieuwplaatz van de Ter Haarkade naar de Sumatrastraat.  Zij delen daar een schoolgebouw met een dependance van het Bonaventura College. De bovenste verdieping en de kelder worden door de kunstenaars van Nieuwplaatz gebruikt. Tijdens de nieuwjaarsborrel die ook bedoeld was om niet leden kennis te laten maken met het pand waren alle ateliers open en toonden de kunstenaars hun werk, daarnaast waren er enkele muziekoptredens. De vereniging mag tenminste 5 jaar in het pand blijven zitten en is voornemens om in de toekomst intensieve contacten met de buurt aan te gaan.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×