Cherilyn uit Leiden wint 60.000 euro bij de VriendenLoterij en ontvangt samen met haar partner een cheque uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors. (Foto: Roy Beusker).

Leidse wint 60.000 euro in VriendenLoterij

Cherilyn uit Leiden heeft in de decembertrekking van de VriendenLoterij 60.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verraste Cherilyn en haar partner onlangs met de cheque. De winnares is blij verrast: “Geweldig! De afgelopen tijd hebben we het financieel niet heel breed gehad. Dankzij deze geldprijs kunnen we weer met onze kinderen leuke uitjes plannen. Ook willen we graag op vakantie. Heel fijn dat we hier nu weer over kunnen fantaseren. We zijn zo blij!”

VriendenPuntenPrijs
Cherilyn uit leiden heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Cherilyn uit Leiden is op zondag 21 januari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij gaat de helft van de inleg als prijs naar de deelnemers, de andere helft naar maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. In totaal gaat het om 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×