Druk bezochte boekpresentatie en verjaardag van Thea Pieterse brengt mooi bedrag op voor Hospice Issoria.

1

Vrienden, bekenden en familie van Thea Pieterse kwamen afgelopen vrijdag naar restaurant Sijthoff voor een dubbel feestje.  Thea vierde niet alleen haar 70e verjaardag, maar presenteerde ook haar boek TOPTIJD in Leiden waarin 16 prominente Leidenaren vertellen over hun toptijd of topmomenten in de stad. De geïnterviewden zijn: Theatermaker Paul Koek, cardioloog Harriëtte Verwey, architect Fons Verheijen, dichter Anton Korteweg, ontwerper Peter Krouwel, Olympisch roeikampioenen Nienke van Zijp en Nicole Beukers, burgemeester Henri Lenferink, adviseur stadsgrachten Aaf Verkade, jazzpianist Karel Boehlee, wereldkampioen 2016 chinees koken Aya Hu Ma, K&G-choreograaf Rik Boelee, Plastic Soup Surfer Merijn Tinga, kunstenaar Iede Reckman, Rector Magnificus  Carel Stoker en Meta Knol, directeur van Museum De Lakenhal. Veel van de geïnterviewden waren naar de boekpresentatie gekomen. De winst van € 5,00 per boek gaat naar de 1001 euro actie van Hospice Issoria. Na afloop van het feest waren er 150 boeken verkocht dus die € 1001,00 gaat zij zeker halen, maar meer mag natuurlijk altijd. Het boek is te koop of te bestellen bij; pieterse.thea@gmail.com. Verder in Leiden te koop bij Hospice Issoria en bij bloemist Bert Kulk Levendaal 136-138 en in Leiderdorp bij Kapsalon Haarzaak, Splinterlaan 9.

Delen

1 reactie

  1. Mijn motto bewijst zich weer: ‘Met zijn allen kun je veel meer dan in je eentje’, dus: dank zij de geïnterviewden in Toptijd, het Hof van Sijthoff, de publiciteit door Sleutelstad, kranten en Leidse Glibber Emile van Aelst (deze foto’s zijn van hem) en niet te vergeten de kopers van Toptijd, loopt de verkoop pico bello.
    LANG ZULLEN WE LEVEN – LANG LEVE HOSPICE ISSORIA!

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.