Boom valt op auto aan Rijn en Schiekade

3

Aan de Rijn en Schiekade is een van de grote bomen omgewaaid die daar langs het water staan. De boom kwam deels op een geparkeerde auto terecht. Ook in de tuinen achter de woningen hebben afgewaaide takken voor schade gezorgd.

In juli 2015 gingen in dezelfde straat meerdere grote bomen om tijdens een zomerstorm die toen over de stad raasde. Enkele andere bomen werden toen preventief omgezaagd. De schade aan het groen was toen groter, omdat de bomen toen vol in het blad stonden en daardoor meer wind vingen.

 

Delen

3 reacties

  1. Burger zonder steunkousen op

    Wat doen die dingen daar dan ook? Weg ermee, bomen horen niet tot ons Westerse cultuurgoed.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.