Een gestrande trein op station Voorschoten. (Foto: Jan Bos, via Twitter).

NS legt treinverkeer in heel Nederland stil

Tot nader order rijden er in het hele land geen treinen. De NS heeft besloten om het treinverkeer helemaal stil te leggen. Er is zoveel schade aan het spoorwegnet en de stations dat ook de aangepaste dienstregeling niet meer uitgevoerd kan worden. Treinen die onderweg zijn, rijden naar het eerstvolgende station en blijven daar staan.

Ook op Leiden Centraal wachten steeds meer treinen tot de ergste storm voorbij is. (Foto: Martijn Guliker).

De NS waarschuwt dat het ook nadat de storm is gaan liggen nog geruime tijd kan duren voor alle beperkingen in het treinverkeer voorbij zijn. Er is erg veel schade veroorzaakt en door het grote aantal storingen zal het herstel nog enige tijd duren.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×