Zondag weer snuffelmarkt bij Tuinvereniging Ons Buiten

Zondag 28 januari is er in het verenigingsgebouw van Tuinvereniging Ons Buiten weer een snuffelmarkt met onder andere kleding, boeken, zaden, curiosa, speelgoed, tuinartikelen, vogelschilderingen en andere gebruikte spullen. Voor de kinderen wordt een knutselhoekje ingericht.

De snuffelmarkt duurt van van 10.00 uur tot 14.00 uur en het is ook nog mogelijk om zelf mee te doen met een verkooptafeltje. Die zijn te huur voor vijf euro. Mail daarvoor naar volkstuintje44@gmail.com. Voor de bezoekers is er ook koffie, thee , een broodje of soep.

Tuinvereniging Ons Buiten is gevestigd aan het Joop Vervoornpad 16 in Leiden, achter voetbalvereniging Roodenburg in de Tuin van Noord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×