Tour de Frans doet Stadsgehoorzaal in Leiden aan

Sinds 1996 staat Frans Bauer in de Nederlandse en Belgische theaters. Na tien succesvolle edities van Live in Concert, diverse reprises en uitverkochte zalen keert de Brabantse volkszanger nu terug naar het theater. Op vrijdag 9 februari reist hij af naar Leiden en staat hij in de Stadsgehoorzaal.

“Ik verheug me er enorm op om weer het land in te gaan. De afgelopen maanden was ik vooral in de feesttenten en op festivals te zien, maar vanaf begin 2018 keer ik weer terug naar de intimiteit van het theater. Het is fijn om zo dicht bij de fans te kunnen staan, ze een avond te laten genieten en met ze te kunnen praten”, aldus Frans.

Op zijn YouTube kanaal waren de afgelopen weken diverse vlogs te zien, waarbij hij alvast het land introk en een zevental steden en plaatsen bezocht waar hij de komende maanden op zal treden. “Ik ben al op zoveel plekken in Nederland geweest, maar zie eigenlijk nooit meer dan het theater, de bühne en de kleedkamer. Het leek me daarom leuk om deze plekken eens wat beter te leren kennen.” Zo bezocht hij bijvoorbeeld Leiden tijdens het Leidens Ontzet, waar hij onder andere een kijkje nam bij het uitdelen van haring en wittebrood in de Waag.

Een avond met Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1.000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits. De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaretvoorstelling niet zou misstaan. Tour de Frans wordt een fonkelnieuwe avondvullende live voorstelling, onder begeleiding van toporkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company.

Frans Bauer staat op vrijdag 9 februari in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Kaartverkoop verloopt online via www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl, telefonisch via 071 516 3881 en aan de kassa aan de Breestraat 60.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×