Het Wedde plaatst zes oplaadpunten voor elektrische fietsen

Vanaf 1 februari gaat Het Wedde in Voorschoten samenwerken met de website Route.nl. Die biedt op haar website 1000.000 gratis fiets- en wandelroutes door heel Nederland aan. Het activiteitenaanbod van Route.nl sluit goed aan op de missie van Sportfondsen Voorschoten om Voorschoten vitaal te maken en houden,” zegt Pim van Hal. “We zetten ons in voor een vitaal Voorschoten en geloven erg in de kracht van bewegen en in het plezier dat je beleeft als je dat samen met anderen doet.”

Met eigen routes wil Sportfondsen Voorschoten zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Voorschoten en omgeving. De fiets- en wandelroutes van Sportfondsen Voorschoten zullen starten en eindigen bij de espressobar en lunchroom van Het Wedde. De routes worden momenteel samengesteld en zijn per 1 maart beschikbaar op de websites van Het Wedde en Route.nl.

Duurzaam elektrisch laden
Gasten die een lange fietstocht aan het maken zijn, kunnen bij een bezoek aan Het Wedde, espressobar & lunchroom hun elektrische fiets tussentijd opladen. Sportfondsen Voorschoten stelt daarvoor zes oplaadpunten ter beschikking. Die worden van stroom voorzien door de zonnepanelen op het dak van zwembad Het Wedde.

Advertentie

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×