Unieke bieren te proeven tijdens Winterbierfestival Leiden

De derde editie van het Winterbierfestival Leiden vindt zondag plaats in Scheltma. Daar presenteren zestien kleine Nederlandse brouwers zichzelf met diverse winterse bieren. Tijdens het Winterbierfestival Leiden zijn weer een aantal unieke speciaal voor dit festival gebrouwen bieren te proeven.
De volgende brouwerijen zijn vertegenwoordigd:Brouwerij Breugem, Blauwe IJsbeer, Klein, Duimpje, Leids Bier, Elegant, Brouwerij BE+ER, Brouwerij Oude Rijn, Brouwerij Crooked Spider, Brouwerij Scheveningen, Brouwerij Oroboros en Brouwerij Poort.
Bezoekers ontvangen bij binnenkomst een startpakket en kunnen extra biermunten bijkopen. Kaarten zijn alleen nog op de dag zelf aan de deur te verkrijgen. Het festival duurt van 13.30 tot 18.30 uur. Toegang in de vorm van het startpakket Blauw met glas 20cl kost 14,50 euro. Pakket Geel (15cl) kost 12,50 euro.
Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×