Inspiratie-avond 'Samen zijn we Voorschoten' in De Boschbloem

Het wijkmanagement van de gemeente Voorschoten en ‘Voorschoten Voor Elkaar‘ organiseren aanstaande dinsdag een bijeenkomst waar actieve inwoners elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Tijdens de avond kunnen de inwoners van elkaar horen welke activiteiten ze ondernemen in de eigen buurt, om zo inspiratie op te doen.

“Samen actief aan de slag om je eigen buurt of wijk nog prettiger te maken om er te wonen of met elkaar iets opzetten speciaal voor senioren of jongeren of voor allebei zijn allemaal initiatieven die ons dorp verrijken,” vindt de gemeente Voorschoten die daarop hoopt op een zo groot mogelijke opkomst.

Het programma van de bijeenkomst bestaat onder meer uit pitches van de politie over whatsapp-buurtpreventie, de Jeugd Vertegenwoordigd vertelt over hun plannen, Joske Slijkhuis vertelt over de Ontdektuin en meer informatie over de ‘verrijk je buurt projecten’ van Fonds 1818.

De avond op dinsdag 30 januari start om 19.00 uur in activiteitencentrum De Boschbloem, Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan 39 in Voorschoten. Wie bij deze avond aanwezig wil zijn wordt verzocht zich per e-mail aan te melden via wijkmanagement@voorschoten.nl. Er wordt dan een uitnodiging met het volledige programma toegezonden.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×