(Foto: Politie).

Politie waarschuwt voor malafide klusjesmannen in Voorschoten

Vandaag zijn er bij de politie meerdere meldingen binnengekomen over travellers die in Voorschoten hun diensten aanboden. Deze rondreizende klusjesmannen gaan langs de deuren en bieden bijvoorbeeld aan om de ramen te wassen, de gevel of dakgoot te reinigen of de tuin te bestraten. Vervolgens rekenen ze daarvoor vaak exorbitante bedragen.

De travellers spreken doorgaans Engels met een Iers accent en verplaatsen zich vaak in bestelbusjes. De klusjesmannen bieden hun diensten op het eerste gezicht goedkoop aan, maar al snel blijkt er ongevraagd meerwerk in rekening te worden. Ook is het geleverde werk vaak van slechte kwaliteit en worden de overdonderde klanten door de mannen op intimiderende of agressieve manier tot betaling bewogen. De politie adviseert om nooit met dit soort mensen in zee te gaan.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×