Politie op zoek naar vermiste Levina de Bree

De politie heeft de foto vrijgegeven van de 65-jarige Levina de Bree uit Leiden die al sinds woensdagavond wordt vermist. De vrouw verliet op de late avond van woensdag 24 januari in verwarde toestand haar woning in de Hekkensteeg in het centrum van Leiden. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

De vermiste Leidse heeft een slank postuur en is gekleed in een roze trui en een donkere broek. Ze droeg op het moment van haar verdwijning geen jas. De Bree is 1.60 meter lang en heeft zwart, grijzend haar.

Update: Maandag werd in het water langs de IJsselmeerlaan een stoffelijk overschot gevonden. Later op de dag maakte de politie bekend dat het om de vermiste mevrouw de Bree ging.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×