Lijsttrekker Laudy brengt een toast uit op het nieuwe jaar. (Foto's: Emile van Aelst, video: Chris de Waard).

VVD Leiden wil OZB ook komende jaren blijven verlagen

“Het armoedebeleid dat sommige partijen in Leiden voorstaan, is armoedig  beleid.” Dat zei lijsttrekker Paul Laudy van de VVD Leiden gistermiddag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van zijn partij in Koetshuis de Burcht. “Wij staan ook voor mensen die het slecht hebben. Maar de beste remedie voor die mensen is de weg naar een baan. En dat begint bij een verplichte tegenprestatie voor mensen met een uitkering.”

Lijsttrekker Paul Laudy van de VVD Leiden sprak gisteren zijn achterban toe op de nieuwjaarsbijeenkomst van zijn partij.

Volgens Laudy staat Leiden voor een aantal heel belangrijke uitdagingen. Hij noemde met name de woningbouwopgave, waarbij met name aandacht moet zijn voor klimaatneutrale starterswoningen. “Daar gaan we er de komende jaren duizenden van bouwen. Om hoogopgeleide kenniswerkers in Leiden te houden.”

Chris de Waard sprak met Paul Laudy die lijsttrekker is voor de VVD Leiden.

Duurzaam innovatiefonds
Duurzaamheid is het tweede punt waar de VVD-voorman bij stil stond: “Maar we zetten in op duurzaamheid op plekken waar het ook echt effect heeft.” De partij wil een innovatiefonds voor bedrijvigheid en duurzaamheid instellen, waaruit marktpartijen maatregelen kunnen bekostigen.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×