Café De Meester wordt olympisch ijspaleis

0

Het is alweer 24 jaar geleden dat Café de Meester in Zoeterwoude-Dorp werd omgetoverd tot IJspaleis De Meester. Toen vanwege de deelname van Jeroen Straathof aan de Olympische Winterspelen van Lillehammer in 1994. Vele enthousiaste schaatsliefhebbers keken destijds in een ijskoud café live naar de olympische 1500 meter van Jeroen.

Reanne van Kleef sprak met Yvonne van der Geest over IJspaleis De Meester.

“Met de plaatsing van Kjeld Nuis voor de Olympische Winterspelen van PyeongChang én de vele medaillekansen voor de Nederlandse schaats(st)ers vinden wij het tijd om van het café weer een ijspaleis te maken,” zegt bedrijfsleider Yvonne van der Geest. “In IJspaleis De Meester volgen we alle individuele wedstrijden langebaanschaatsen van de Olympische Winterspelen in PyeongChang op groot beeldscherm.”

De Meester maakt er meteen arrangementjes bij. Afhankelijk van het tijdstip wordt er ook ontbijt of lunch geserveerd. Van der Geest: “Voor het ontbijt of de lunch is het het beste om vooraf een voucher te kopen in het café. Dan weten wij hoeveel eitjes, croissantjes, broodjes, soep, jus d’orange, koffie en thee we mogen voorbereiden. Maar je bent natuurlijk ook welkom om alleen de wedstrijd te komen bekijken.”

IJspaleis De Meester is er tijdens de komende Olympische Winterspelen van 9 februari tot en met 25 februari 2018 aan de Zuidbuurtseweg 58 in Zoeterwoude. Alle informatie en de juiste wedstrijddata en tijden staan op www.demeesterzoeterwoude.nl en de Facebookpagina van Cafe de Meester.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.