(Foto's: Emile van Aelst)

Het Jeugdtheaterhuis gaf open les aan allerkleinsten in de stadsgehoorzaal

14 februari start het jeugdtheaterhuis in de Stadsgehoorzaal een nieuwe serie lessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Afgelopen week konden de kinderen een gratis proefles volgen. In de open les werd uitgelegd wat toneelspelen is. De kinderen werd gevraagd te doen alsof ze een snoepje aten en ongemerkt waren ze op die manier eigenlijk al aan het toneelspelen vertelde cursusleidster Madeleine. Na een gedeelte voorgelezen te hebben uit het boek ‘Wij gaan op berenjacht’ mochten de kinderen laten zien hoe wuivend gras en waaiende bomen eruit zien en heel voorzichtig door het bos sluipen zonder de beer wakker te maken. Na afloop van de open les waren er enthousiaste reacties van de kinderen en hun ouders. Tijdens het Jeugdtheaterhuis weekend in april laten alle groepen zien wat zij de afgelopen tijd geleerd hebben. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de groep in Leiden. Voor informatie of aanmelden kan men terecht op de website van het Jeugdtheaterhuis.

 

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×