D66 Leiden blaast campagnepand af

1

D66 Leiden krijgt toch geen campagnepand in het Trouwstraatje. De partij had het oog laten vallen op een leegstaand winkelpand in de Koornbrugsteeg, maar nu blijkt dat dat pand een horecabestemming heeft. “Daardoor kunnen we het niet voor iets anders gebruiken,” meldt lijsttrekker Paul Dirkse.

De kick-off van de campagne vindt nu aanstaande zaterdag plaats in HUBspot aan de Langegracht 70. Om 16.00 uur  wordt de verkiezingscampagne ingeluid in wat Dirkse het ‘kloppend hart van ondernemerschap en innovatie in kennisstad Leiden noemt.

Delen
Zomerbiervaart

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.