Leidse SP maakt korte metten met problemen voor minima

6

Lijsttrekker Antoine Theeuwen van de SP Leiden heeft vrijdagavond de verkiezingscampagne van de partij letterlijk afgetrapt door korte metten te maken met de grootste problemen die de SP Leiden wil aanpakken. “We zijn klaar om te strijden voor een socialer Leiden,” aldus Theeuwen die, gestoken in een rood karatepak, een aantal borden doormidden sloeg of trapte waarop die problemen waren benoemd. “Ik ben nu een soort tomateka, maar die zwarte band is echt,” lachte Theeuwen.

De SP Leiden wil afrekenen met zaken als armoede, ongelijkheid, een tekort aan sociale huurwoningen en de bezuinigingen op de jeugdzorg, “Trap die laatste maar extra hard doormidden,” moedigde wethouder Roos van Gelderen de lijsttrekker van haar partij aan.

Chris de Waard sprak tijdens de aftrap van de campagne met lijsttrekker Antoine Theeuwen.

programma_sp_leiden_2018

Delen
Zomerbiervaart

6 reacties

  1. Stappen ze na de verkiezingen als echte pluchepartij doodleuk nog een keer in een college met de VVD en andere rechtse partijen en worden de goede voornemens weer snel vergeten?
    Willen Theeuwen & Co. nu wel duidelijk aangeven welke standpunten echt principieel, en dus niet onderhandelbaar, zijn (als ze tenminste nog weten wat het woord “principieel” betekent)?

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.