Ook bij de SP Leiden worden de mouwen opgestroopt voor de komende verkiezingsstrijd. (Foto's/video: Chris de Waard).

Leidse SP maakt korte metten met problemen voor minima

Lijsttrekker Antoine Theeuwen van de SP Leiden heeft vrijdagavond de verkiezingscampagne van de partij letterlijk afgetrapt door korte metten te maken met de grootste problemen die de SP Leiden wil aanpakken. “We zijn klaar om te strijden voor een socialer Leiden,” aldus Theeuwen die, gestoken in een rood karatepak, een aantal borden doormidden sloeg of trapte waarop die problemen waren benoemd. “Ik ben nu een soort tomateka, maar die zwarte band is echt,” lachte Theeuwen.

De SP Leiden wil afrekenen met zaken als armoede, ongelijkheid, een tekort aan sociale huurwoningen en de bezuinigingen op de jeugdzorg, “Trap die laatste maar extra hard doormidden,” moedigde wethouder Roos van Gelderen de lijsttrekker van haar partij aan.

Chris de Waard sprak tijdens de aftrap van de campagne met lijsttrekker Antoine Theeuwen.

programma_sp_leiden_2018

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×