Studenten van SSR op stap met kinderen uit de buurt. (Foto: SSR)

SSR studenten laat kinderen proeven van studentenleven

De Leidse studentenvereniging SSR laat kinderen kennis maken met het studentenleven tijdens het project Slegtewaijk van stichting MOVE. “Het is leuk om te zien dat je op deze manier verschillende leeftijdsgroepen uit de Leiden dichterbij elkaar brengt”, vertelt Joyce Poelstra, communicatie co√∂rdinator van Stichting MOVE.

Robbert Beurse en Suzette Nesselaar spraken met Daan Roos en Joyce Poelstra van SSR tijdens de Vooravond van Sleutelstad.

De afgelopen drie weken hebben de studenten van SSR les gegeven op basisscholen en hebben de kinderen een college gevolgd bij de universiteit. Ook hebben de kinderen een rondleiding gekregen door Leidse studentenhuizen.

In de toekomst wil Stichting MOVE sportdagen organiseren voor kinderen geleid door studenten van SSR.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×