Groot feest in Zoeterwoude na olympisch goud Kjeld Nuis

De Olympische gouden medaille van schaatser Kjeld Nuis zorgde voor groot feest in Zoeterwoude. Familie, vrienden en dorpsgenoten waren massaal naar ‘IJspaleis’ De Meester gekomen om het Olympische debuut van Nuis te bekijken.  De schaatser is opgegroeid in Zoeterwoude , geboren in Leiden en ook begonnen met schaatsen in Leiden. Hij is nog steeds lid van de Leidse schaatsvereniging IJVL.

In Café De Meester zijn alle Olympische schaatsafstanden live te volgen. Een geëmotioneerde vader en broer van Kjeld vertellen hoe zij de race hebben beleefd. (Video: IJsbrand Terpstra en Reanne van Kleef).

Reanne van Kleef in gesprek met vader Roland Nuis direct nadat Kjeld goud in de wacht sleepte.

Reanne van Kleef in gesprek met broer Skip Nuis direct nadat Kjeld goud haalde op de 1500 meter.

Reanne van Kleef in gesprek met Yvonne van der Geest van het tot ijspaleis omgetoverde Café De Meester.

Advertentie

Leiden Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×