Een arrestatieteam viel gisteren een woning in de Sophiastraat binnen en arresteerde drie Leidenaren (foto: Sleutelstad).

Huiszoekingen en drie arrestaties in drugsonderzoek Leiden

De inval in een woning aan de Sophiastraat in Leiden-Noord van gisteren was het gevolg van maandenlang onderzoek naar verdovende middelen. Dat maakte de politie vandaag bekend. Gisteren viel een arrestatieteam de woning aan het einde van de middag binnen, waarbij drie mannen van 28, 34 en 35 jaar uit Leiden werden aangehouden. In het totaal heeft de recherche gisteren drie huizen doorzocht in kader van het drugsonderzoek.

De politie kreeg aan het einde van vorig jaar informatie binnen dat er in een woning aan de Sophiastraat drugs aanwezig zouden zijn. Daarop heeft de recherche een onderzoek ingesteld, dat gisteren leidde tot de aanhouding van drie Leidse verdachten. Vervolgens heeft de politie het huis doorzocht. Daarnaast zijn ook een andere woning aan de Sophiastraat en aan de Milanenhorst doorzocht.

Bij de huiszoekingen zijn diverse mobiele telefoons, computers, geld en documenten in beslag genomen. De aangehouden verdachten worden op dit moment verhoord en zitten nog vast. De politie heeft het onderzoek voortgezet en sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×