Farbod Moghaddam winnaar BNNVARA Leids Cabaret Festival, publieksprijs voor Kasper van der Laan

1

Zaterdagavond vond  in een uitverkochte Leidse Schouwburg de finale van het 40e BNNVARA Leids Cabaret Festival plaats. Het niveau van het festival lag dit jaar behoorlijk hoog, wat de keuze moeilijker maakte en misschien daarom ook een enigszins verrassende uitslag kreeg. De Haagse uit Iran afkomstige Farbod Moghaddam werd door de vakjury uitgeroepen tot winnaar. Het publiek had een andere mening en koos voor de Amsterdamse Kasper van der Laan. De drie finalisten, Jeroens Clan, Kasper van der Laan en Farbod Moghaddam gaan vanaf maart tot begin juni langs de Nederlandse theaters waar ze de finaleavond integraal over doen.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline