(Foto: Els Barnas).

DIOK speelt rugbytopper vanmiddag onverwacht op eigen veld

Rugbyclub DIOK speelt vanmiddag de rugbytopper tegen RC Hilversum toch op eigen veld. De wedstrijd zou plaatsvinden bij Hilversum, maar daar is het veld bevroren. Daarom wordt de wedstrijd om 15.00 uur aan de Smaragdlaan in Leiden gespeeld.

DIOK staat op dit moment tweede in de Rugby Ereklasse en Hilversum eerste. Op één punt achterstand volgt RC ’t Gooi. De nummers 1 en 2 spelen aan het eind van het seizoen de finale om de landstitel. Daarom is dit een belangrijke wedstrijd voor DIOK en de Leidse rugbyers hopen op veel fans langs de lijn.

Het is in het rugby overigens niet ongebruikelijk dat een wedstrijd bij een afgelasting bij de tegenstander wordt gespeeld.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×