Marie Depuydt. (Foto: Wim de Leeuw).

Scylla ziet hoop op play-offs vervliegen door ziekte

De vrouwen van Scylla en tegenstander SKF keken uit naar de wedstrijd van zondag. Beide teams konden bij een goede uitslag een belangrijke stap zetten richting plaatsen voor de play-offs van de eredivisie tafeltennis. Door ziekte werd het voor Scylla een anticlimax: er werd met 5-1 verloren.

De plotselinge ziekte van Esmee van Marwijk zorgde voor een fikse tegenvaller voor Scylla. Zonder invalster moest het team met slechts twee speelsters aantreden in Veenendaal waardoor het bij aankomst al aankeek tegen een 0-2 achterstand.

Marie Depuydt hield de Leidse eer hoog door een knappe winst op Sharon Janssen. Tegen Carla Nouwen moest de verdedigster het echter afleggen. Kim Hergelink kwam ditmaal niet tot winst. Melanie Bierdrager en andermaal Carla Nouwen hielpen zo SKF aan een belangrijke overwinning.

Met de 5-1 overwinning nam SKF afstand van Scylla dat met 6 punten achterstand en een wedstrijd meer gespeeld de play-offs lijkt mis te lopen. Het ligt immers niet voor de hand dat SKF met nog vier wedstrijden te gaan de voorsprong nog uit handen zal geven. Daarvoor is het team eenvoudig te sterk.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×