(Foto: Zwembad het Wedde).

Zwembad Het Wedde opent schaatsbaan

Het blijft de komende dagen behoorlijk koud en dus is het perfect weer om te schaatsen. Op natuurijs kan dat nog niet in onze regio, maar in Voorschoten opent Zwembad Het Wedde morgen een kunstschaatsbaan voor jong en oud. De schaatsen moeten gehuurd worden bij het zwembad. Er zijn schaatsen beschikbaar van maat 24 tot en met maat 47. Een uur schaatsen kost vier euro.

Om te vieren dat de baan gebruikt kan worden, biedt het zwembad een uur gratis schaatsen aan. Dit geldt alleen voor mensen die ook een entreeticket hebben van het zwembad. Deze actie loopt tot en met zondag 4 maart.

Met de schaatsbaan hoopt het zwembad meer kinderen aan het sporten te krijgen. Om zoveel mogelijk kinderen aan het schaatsen te krijgen is er ook contact gezocht met de Schaats Trainings Groep Voorschoten (STVG), basisscholen, BSO’s en vakdocenten gymnastiek. Daarnaast kunnen er kinderfeestjes worden gegeven. Er zijn verschillende spellen mogelijk, zoals het populaire curling.

De schaatsbaan is iedere dag open van 09.30 tot 18.00 uur en blijft tot en met 9 april 2018 liggen.

 

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×