(Foto: Buro JP).

Nieuwe programmeur cultuurplein Lammermarkt

Nog voordat hij goed en wel was begonnen heeft pleinprogrammeur Pepijn Smit besloten om de opdracht terug te geven. Hij is er achter gekomen dat het plein op dit moment meer gebaat is bij een meer productioneel ingestelde programmeur, zo meldt de Vereniging Cultuurplein Lammermarkt. Een opvolger is er ook al. Gwen Peroti die onder meer is verbonden aan Werfpop neemt het stokje over. “We zijn ervan overtuigd dat Gwen door haar enthousiasme en ervaring het plein precies datgene kan brengen dat het op dit moment nodig heeft,” aldus het bestuur van de vereniging.

Een aangekondigde brainstormsessie die aanstaande dinsdag zou worden gehouden bij Scheltema gaat niet door. Daar wilde de vereniging in gesprek met de buurt om ook hen op de mogelijkheden te wijzen zelf op het plein te programmeren. “Dit houdt niet in dat we niet met de buurt in gesprek gaan over de programmering, maar we  denken dat we sneller tot een passende programmering kunnen komen als we deze doelgericht en in eigen hand verzorgen.” Die programmering start in april met 21 en 22 april als openingsweekend van Het Cultuurplein.

Organisaties die de komende tijd vrijwel zeker op Het Cultuurplein gaan programmeren zijn onder andere het International Photofestival, Bioscopen Leiden, LISFE, Songs of Freedom, Gebroeders De Nobel en LIFF.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×