Politie waarschuwt voor gevaarlijk ijs

Nu de dooi in onze regio vol in ingezet is het afgelopen met de ijspret. Ook waar nog wel ijs ligt, wordt met klem afgeraden om nog te gaan schaatsen. Het is ronduit gevaarlijk zo waarschuwt de politie onder meer via Twitter.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zaterdagmiddag was voorlopig het laaatste moment dat kon worden genoten van het schaatsen op natuurijs. Hier bijvoorbeeld op de Buitenhofvijver in Leiderdorp waar ook toen al de nodige  wakken, scheuren en zwakke plekken ontstonden.

De temperatuur in onze regio is inmiddels opgelopen tot zes graden boven nul. Vanmiddafg wordt het met acht graden nog een stuk warmer. Ook wordt er voor het einde van deze zondag door de weerdiensten rekening gehouden met regen.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline