Beroving met geweld bij winkelcentrum Stevensbloem

97

Gistermiddag rond 16.00 uur vond bij winkelcentrum De Stevensbloem in de Leidse Stevenshof een beroving plaats. De daders waren in ieder geval twee mannen. Mogelijk was er nog een derde persoon betrokken bij de beroving. De politie heeft de omgeving doorzocht, maar de daders zijn niet meer aangetroffen. Het is onbekend met welke buit de daders ervandoor zijn. Volgens ooggetuigen waren de daders agressief.

 

Delen

97 reacties

  1. Diana Blok

    Mijn ouders liepen daar met me zoontje in de kruitvat en me vader en me zoontje zijn door 1 van de mannen op de grond gegooid

  2. Criminaliteit in de Stevenshof is een groeiend probleem. Lang niet alles bereikt de media. Een belangrijk gemis is blauw op straat. De politie is nauwelijks zichtbaar in de wijk. Dat maakt de wijk kwetsbaar voor criminaliteit.
    Kijk bovendien de programma’s van de politieke partijen erop na. Dan kom je er snel achter dat deze wijk veel te weinig aandacht krijgt.

Je bent nu offline