(Foto's: AS Media).

Daders diefstal bij roeivereniging snel gepakt

Maandagavond rond 18.40 uur hebben agenten twee mannen na een achtervolging aangehouden op de Transvaalhof in Leiden. De twee hadden aan de Morsweg in Leiden persoonlijke goederen waaronder portemonnees en een horloge uit de kleedkamers van roeivereniging Njord gestolen.

Leden van de roeivereniging betrapten de mannen op heterdaad en zetten de achtervolging in. Ondertussen werd 112 gebeld. Dankzij snelle inzet van meerdere politie-eenheden konden de mannen na een achtervolging worden aangehouden.

Bij de aanhouding had één van de mannen een zojuist gestolen horloge om zijn pols. Naar de rest van de gestolen goederen wordt nader onderzoek ingesteld omdat de mannen niet alles meer bij zich hadden toen ze werden aangehouden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×