Lijsttrekker Johan van Rixtel van GroenLinks in Voorschoten. (Foto: PR).

GroenLinks Voorschoten wil actieplan toegankelijke gemeente

De gemeente Katwijk is deze week derde geworden in de strijd om de ‘Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland 2018’. GroenLinks in Voorschoten wil nu dat de eigen gemeente snel met Katwijk in gesprek gaat om te kijken wat er kan worden overgenomen van de Katwijkse aanpak. “Uiteraard hoeft Voorschoten hier het wiel niet opnieuw uit te vinden,” aldus lijsttrekker Johan van Rixtel.

De partij wil goede bereikbaarheid en toegankelijkheid ook regionaal agenderen. “Wij vinden dat dit een vast onderdeel moet worden van bestemmingsplannen en subsidiebeschikkingen. In Holland Rijnland-verband kan dan een nulmeting worden gedaan en kunnen ervaringen onderling worden uitgewisseld.

 

 

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×