Op 4 april houdt UVS samen met ADO Den Haag een talentendag voor nieuwe leden. (Foto: PR).

UVS en ADO Den Haag organiseren talentendag

De Leidse voetbalvereniging UVS organiseert in samenwerking met ADO Den Haag een talentendag voor spelers die nog geen lid zijn van UVS. De club organiseert de dag speciaal voor talentvolle voetballers die zichzelf in de kijker willen spelen. UVS heeft een samenwerkingsovereenkomst met ADO Den Haag. Op de talentendag zijn er verschillende scouts van ADO Den Haag en UVS aanwezig die de verrichtingen van de spelers bekijken.

De jeugdselectieteams van UVS spelen ieder jaar weer in de hoogste klassen van het jeugdvoetbal in Nederland. UVS leidt veel talenten zelf op, maar wil een nog sterkere positie binnen de hoogste klassen van Nederland bewerkstelligen. Juist daarom is er ieder jaar ook, zei het beperkt, ruimte voor nieuwe UVS-ers die het komende seizoen de jeugdselecties kunnen versterken. “En laten we eerlijk zijn: Wie wil er nou niet uitkomen in competities met de beste amateurclubs van Nederland en mogelijk de overstap naar ADO Den Haag maken,” aldus een club-woordvoerder.

De talentendag bij UVS wordt gehouden op 4 april. Inschrijven kan via de website van de club uit de Kikkerpolder: www.uvs-leiden.nl/talentendag-inschrijven.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×