Stichting 55 plus organiseert verkiezingsdebat voor senioren in Volkshuis

Stichting 55 plus organiseert op maandag 12 maart om 14.00 uur een verkiezingsdebat in het Volkshuis aan de Apothekersdijk in Leiden. Het debat gaat over wonen, duurzaamheid en zorg & welzijn. Hoewel de thema’s zijn toegespitst op vraagstukken voor senioren, is het debat volgens de organisatie voor alle Leidenaren interessant.

Reanne van Kleef sprak met Hans Schuurman van Stichting 55 plus over het verkiezingsdebat

Bezoekers van het debat kunnen zelf ook met de aanwezige politici van gedachten wisselen. Dat zijn Paul Laudy (VVD), Marleen Damen (PvdA), Antoine Teeuwen (SP), Joost Bleijie (CDA), Ashley North (GroenLinks) en Marc Gaulard (D66).

De discussie staat onder leiding van Chris de Waard van Sleutelstad. In de zaal zijn informatiestands van de FNV en deelnemende politiek partijen. De zaal gaat open om 13.30 uur, aanmelden kan via 55plusinleiden@gmail.com.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×