(Foto's: AS Media).

Politie op zoek naar daders woningoverval Leiderdorp

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond rond 3.45 uur een overval plaats op een woning aan de Muzenlaan in Leiderdorp. De 33-jarige bewoonster werd door twee gemaskerde mannen bedreigt en vastgebonden. Na zo’n drie kwartier verlieten de overvallers de woning met persoonlijke spullen van de vrouw.

De politie is een groot onderzoek gestart na de daders. Enige tijd na de overval werden twee arrestaties verricht bij een tankstation aan de A12. Die twee mannen bleken niets met de overval te maken te hebben en werden al snel weer op vrije voeten gesteld.

De daders zijn twee mannen tussen de 20 en 30 jaar oud. Een heeft een lichte huidskleur en is ongeveer 1.80 meter lang. De tweede dader heeft een donkere huidskleur en is ongeveer 1.65 meter. De recherche in Leiden verzoekt iedereen die meer weet of iets heeft gezien te bellen met 0900-8844.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×